Artikkel om behandling av aktinisk keratose med Zyclara
Artikkel om behandling av aktinisk keratose

Ny artikkel om behandling av aktinisk keratose med Zyclara

SHORT REPORT:

“Long-term sustained lesion clearance from Lmax with imiquimod 3.75%, a new field-directed treatment for actinic keratosis”

G. Gupta, E. Stockfleth, K. Peris, S. Aractingi, A. Alomar, R. Dakovic, T. Dirschka

Langtidseffekten ved behandling av aktinisk keratose er avhengig av muligheten for å behandle både kliniske og subkliniske lesjoner på store soleksponerte hudområder.

I denne artikkelen, publisert i JEADV i juli 2014, konkluderes det med at Zyclara® (Imiquimod 3.75 %) kan behandle både kliniske og subkliniske AK-lesjoner i et stort solskadet hudområde, noe som resulterer i god effekt over lengre tid. Zyclara® har derfor egenskaper som gjør den til et godt førstevalg ved behandling av aktiniske keratose i et større feltkanserisert område.

Klikk her for å laste ned en pdf av artikkelen. 

Ny artikkel om behandling av aktinisk keratose med Zyclara (imiquimod 3.75%)

I denne artikkelen, publisert i JEADV i juli 2014, konkluderes det med at Zyclara (Imiquimod 3.75 %) kan behandle både kliniske og subkliniske AK-lesjoner i et stort solskadet hudområde, noe som kan gi god langtidseffekt.

Last ned som pdf

Mylan Logo

Du forlater nå hudguide.no

Ved å klikke på "fortsett" nedenfor, forlater du dette nettstedet og vil komme til et annet nettsted der det kan være en tredjepart som er ansvarlig for innholdet.
Sist oppdatert den:  01.12.2020