VorteFri- Hudguiden.no

vortefri

Hva er VorteFri?

VorteFri er en effektiv utvortes løsning for behandling av vorter på hender, føtter, albuer og knær. Løsningen absorberes direkte inn i vorten og gir ingen arr. VorteFri inneholder maursyre som tørker ut vorten fra innsiden. Kroppen støter deretter bort selve vorten.

 

Det gjør ikke vondt å bruke VorteFri og den kan brukes på tynn hud. Dette gjør at VorteFri også er gunstig for diabetikere eller for de som har mange vorter. VorteFri kan også brukes på små barn.

 
 
 

Unike resultat

VorteFri inneholder maursyre som i flere kliniske studier har viste seg å være veldig effektivt mot vorter. En klinisk studie* der maursyre ble brukt i behandlingen, viser at 92% ble vortefri etter 12 behandlinger. I gjennomsnitt var det nødvendig med fire til fem behandlinger på fingre, noe mer på andre steder.  

 

*Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

 
 
 

Lett å bruke

VorteFri er lett å bruke. Bruk en q-tip dyppet i VorteFri en gang i uken til vorten er borte. Det er lett å regulere mengden av løsningen, avhengig av størrelsen på vorten eller hudens tilstand.  Bløtgjør gjerne vorten først, puss også gjerne overflaten lett med en neglefil før behandling.

 
 
 

Fakta om maursyre

Maursyre er en organisk syre som er biologisk nedbrytbar. Maursyre er også bakteriedrepende. Maursyre brukes på mange områder; den finnes i kroppsoljer, hestens hud, i fôr til nyfødte kalver og i injeksjoner til revmatikere mm. 

 

VorteFri er et medisinsk produkt. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. 

Mylan Logo

Du forlater nå hudguide.no

Ved å klikke på "fortsett" nedenfor, forlater du dette nettstedet og vil komme til et annet nettsted der det kan være en tredjepart som er ansvarlig for innholdet.
Sist oppdatert den:  01.08.2022