Aktinisk keratose – nytt syn på behandling - med Zyclara
Et nytt syn på behandling

Aktinisk keratose – nytt syn på behandlingen

I en artikkel publisert i JEADV i oktober 2014, løfter Prof. E. Stockfleth frem et nytt perspektiv i synet på behandlingen av pasienter med aktinisk keratose (AK). I følge forfatteren er Lmax den nye parameteren for fremtidens standard for evalueringen av AK-behandling. 

“Lmax and imiquimod 3.75%: the new standard in AK Management” (klikk på lenken for å laste ned artikkelen som pdf)

Lmax and imiquimod 3.75%: the new standard in AK Management

I en artikkel publisert i JEADV i oktober 2014, løfter Prof. E. Stockfleth frem et nytt perspektiv i synet på behandlingen av pasienter med aktinisk keratose (AK).

Last ned som pdf

Du forlater nå hudguide.no

Du forlater nå den norske Viatris siden for et annet Viatris-tilknyttet nettsted eller tredjepartsnettsted som er ansvarlig for innholdet, inkludert overholdelse av retningslinjene som gjelder i visse områder. Koblinger til Viatris tilknyttede nettsteder og tredjeparts nettsteder tilbys som en ressurs for våre besøkende og kan ikke styres av de samme forskriftskrav som gjelder for dette nettstedet. Tilknyttede tredjeparts nettsteder er underlagt deres egne vilkår og kunnskaper og praksis om databeskyttelse. Hvis dette tredjeparts nettsted er underlagt andre lands lover, kan forskriftskrav, krav til databeskyttelse eller medisinsk praksis avvike mellom land, og informasjonen som er gitt der, er kanskje ikke egnet for bruk i ditt land.
Sist oppdatert den:  01.08.2022