Kvisetesten | Hudguide
Kvisetesten

Får du riktig kvisebehandling? Ta vår kvisetest for å få svar!

Sjenerende kviser er et stort problem for mange og påvirker ofte livskvaliteten. Det finnes i dag effektive legemidler for å behandle alle typer kviser – både reseptfrie og reseptbelagte medikamenter.

Ved å svare på spørsmålene i denne testen kan du finne ut om du bør rådføre deg med en lege for å finne hvilken behandling som passer for deg.

Når testen er gjennomført kan du laste den ned og skrive ut resultatene. Ta med deg utskriften når du oppsøker legen. 

Referanser

Informasjonen som gis på våre nettsider er av generell karakter og kan ikke erstatte rådgiving av lege eller annet kvalifisert helsepersonell

Test kviser for ungdommer i puberteten og ungdomsalder

Du forlater nå hudguide.no

Du forlater nå den norske Viatris siden for et annet Viatris-tilknyttet nettsted eller tredjepartsnettsted som er ansvarlig for innholdet, inkludert overholdelse av retningslinjene som gjelder i visse områder. Koblinger til Viatris tilknyttede nettsteder og tredjeparts nettsteder tilbys som en ressurs for våre besøkende og kan ikke styres av de samme forskriftskrav som gjelder for dette nettstedet. Tilknyttede tredjeparts nettsteder er underlagt deres egne vilkår og kunnskaper og praksis om databeskyttelse. Hvis dette tredjeparts nettsted er underlagt andre lands lover, kan forskriftskrav, krav til databeskyttelse eller medisinsk praksis avvike mellom land, og informasjonen som er gitt der, er kanskje ikke egnet for bruk i ditt land.
Sist oppdatert den:  01.08.2022