AllmennhetHelsepersonell
Hudprodukter

Produkter

Mylan Healthcare Norge (tidl Meda) lager en rekke forskjellige hudprodukter. Blant de produktene du kan kjøpe uten resept er produkter som hjelper mot neglesopp og vorter. Produktene kjøper du enkelt i apoteket og noen av produktene finner du også hos velassorterte fotterapeuter.

Nalox

Nalox – trippelvirkende behandling ved neglesopp, minsker misfargingen samt styrker og jevner ut neglens ytre. Fremtidige sopp- og bakterieangrep forebygges gjennom at neglens mikromiljø forandres og negleoverflaten styrkes.

Les mer om Nalox her 

VorteFri

Lei av vorter? VorteFri er en unik og effektiv egenbehandling av vorter som tørker ut vorten innenfra. Behandlingen gjentas kun en gang i uken.

Hva er VorteFri?

VorteFri er en effektiv utvortes løsning for behandling av vorter på hender, føtter samt kroppsvorter. Løsningen inneholder maursyre som i flere kliniske studier har vist seg å være veldig effektiv mot vorter

Les mer om VorteFri her.

 

Våre produkter for akne og eksem er reseptbelagte. Er du helsepersonell kan du lese om disse her


Nalox er et medisinteknisk produkt. Les informasjonen i forpakningen nøye før bruk.
VorteFri er et medisinteknisk produkt. Les informasjonen i forpakningen nøye før bruk.

Sist oppdatert: 27.09.2018

Vortefri

Hva er Vortefri

VorteFri er en effektiv oppløsning for hjemmebruk til å fjerne vorter på hender, føtter, albuer og knær. VorteFri kan brukes av både barn og voksne

Les mer om VorteFri